Eko Group

Caștigă alegerile cu Eko Group.

Alăturați-vă nouă și descoperiți cum putem transforma viziunea dvs. politică în realitate.

De ce să alegeți Eko Group?

Cu o experiență vastă în domeniul politic și o echipă de profesioniști dedicați, suntem alegerea ideală pentru partidele care doresc să își amplifice vocea și să creeze o legătură autentică cu alegătorii.

Eko Group

Ce oferim?

Articole de Presă Personalizate

Oferim peste 10.000 de articole de presă, adaptate nevoilor fiecărui partid, distribuite în peste 2860 de publicații din România. Acestea sunt orientate spre domeniul politic și pot fi publicate într-un interval de doar 2 săptămâni.

Strategii de Comunicare

Consultanță în elaborarea strategiilor de comunicare, pentru a ajunge la inimile alegătorilor și a transmite mesajul partidului în mod clar și convingător.

Optimizare pentru Motoarele de Căutare

Utilizăm cuvinte cheie strategice pentru a asigura o indexare completă, astfel încât mesajul dvs. să ajungă la cât mai mulți oameni posibil.

Analize și Rapoarte

Oferim analize detaliate și rapoarte privind impactul campaniilor, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine reacțiile electoratului și să vă adaptați strategiile în consecință.

Formare și Educație

Organizăm ateliere și seminarii pentru membrii partidelor, pentru a-i instrui în cele mai bune practici de comunicare și marketing politic.